Jostain syystä tyttörakkaus on jo monta vuotta kukoistanut ja voinut hyvin Kontulan ostoskeskuksen Wenlassa ja sen yläkerran diskosalissa, Comeetassa. Ehkä syynä on se, että ravintola on melko tasokas, auki aamuneljään ja tilaltaan isokokoinen – toisin sanoen sinne aina mahtuu muutama pöytäkunnallinen turistejakin. Jossakin on skenen kokoonnuttava, miksei siis yhtä hyvin Itä-Helsingin kuumimmassa tanssiravintolassa keskellä pääsiäisviikonloppua.

Ravintola täyttyy hiljalleen asiakkaista. Ei rajauksia. Nuoria ja vanhoja, tyttöjä ja poikia. Olvin tuotteet pulputtelevat tyytyväisenä. Kuiva omenasiideri on kalliimpaa kuin muualla Kontulassa. Myös kuivempaa. Sali on uskomattoman pyöreä. Koko rakennus on avara, hämmästyttävä. Leegio ovimiehiä jakaa ihmisiä jyviin ja akanoihin. Täällä ollaan tarkkoja. Ei tappelua. Ainoa sallittu hulluus on ravintolan omaa, sisäänrakennettua hulluutta. Black Eyed Peas soi. ”My hump, my hump, my hump, my hump, my hump, my hump, my hump, my hump, my lovely lady lumps”.

Baariminna tekee oudommankin paukun empimättä. Olutta lorotellaan miljoona tuoppia. Musiikki soi ja estot jätetään pois. Bon Jovin ja Basshunterin mystinen unioni. Seinää kiertää valikoima pieniä kaarisohvia pöytineen sekä joukko tupakoimattomille varattuja looseja. Keskellä lattiaa pystybaarit ja irtopöydät majoittavat juhlakansaa. Keskellä, peräseinällä, on tanssilattia ikuisessa hektisyyden tilassaan. Sedät samettitakkeineen, tädit ruutupaitoineen. Kultakäädyt kaulassa. Nyt lohkeaa, jos on lohjetakseen.

Yläkerran Comeetta on diskosali par excellence. Tummaan tilaan ei liikaa luonnonvaloa päästetä. MTV-sukupolvi on paikalla tänään. Millaista onkaan ollut syntyä maailmaan, jossa Wayne’s World vasta tuli ensi-iltaan ja nuori Tanja Vienonen valittiin kohumissiksi? Nyt nuo lapset ovat elämänsä ensimmäisessä nousuhumalassa. Nuori mies menee esitanssijoiden lavalle. Hän riisuu paidan pois ja tanssii. Yleisö ulvoo. Hän riisuu housut pois. Pääsiäismunat vilkkuvat. Järjestyksenvalvoja kehottaa harkitsemaan vaatteiden pukemista takaisin. Musiikki soi ja kaikki lankeavat loveen.

Humalainen mies toimii puhemiehenä ja kertoo naiselle, että hänen ystävänsä haluaisi pyytää tätä kahville. Seuraavaksi ystävä kertoo, että näin on. Tai teelle, jos kahvi ei maistu. Mutta kesken kaiken joutuu puhemies poistumaan paikalta kompuroiden ja ystävä seuraa mukana. Deitit jäävät vain suloiseksi ajatukseksi rakkauden kyllästämässä lähiödiskossa.