Helsingin kaupunki halusi profiloitua paikkakuntana, jossa nuorten on hyvä rullalautailla ja juoda kaljaa, joten entiselle Kampin aukiolle rakennettiin laajoja kivettyjä skeittailupintoja. Keskelle tätä postmodernia Champ de Marsia tehtiin akvaario, josta käsin aikuiset voivat turvallisesti seurata teini-ikäisten tyttöjen oksentamista. Akvaariolle annettiin salaovelasti nimi Pub Ikkuna.

Baari on pitkänomainen ja tuo mieleen – jälleen kerran – asemaravintolan. Sellainenhan se oikeastaan onkin, sillä selän takana vaaniva Pikku-Espoo eli Kampin keskus on eräs Helsingin ja Suomen suurimmista liikennekeskuksista. Asiakkaat ovat läheisissä kauppakorkeakouluissa kapitalismin palvelukseen ohjelmoituja robotteja sekä joitakin viattomia ohikulkijoita. Jokunen juoppokin on paikan löytänyt, vaikka hinnat ovat katossa ja ärhäkät vartijat valppaita.

Koffin monopolijuomat ovat tehneet pienen myönnytyksen makuhermoille ja jättäneet väliinsä tilaa Magner's-siiderille. Tätä myydään hävyttömällä ylihinnalla.

Taustalla soi AOR, pitkästyneet katseet ja suunnittelupalaverit värisevät nurkkapöydissä. Naisten vessan ovea ei kukaan osaa sulkea. Nyrpeät 18-vuotiaat kokoomusnuoret vaeltavat edestakaisin. Kaikki ovat pukeutuneet 90-lukuun.