Hissillä korkeuksiin ja naurettavan kapeita kierreportaita ylös Ateljee Bariin, hotelli Tornin laelle. Miten nämä kaikki viisitoistatuhatta itsetärkeilijää ovat mahtuneet tulemaan tänne? Kas, toimittaja. Ja toimittaja ja toimittaja. Ja toimituspäällikkö. Tornin huipulta on reportterin hyvä kehittää sitä journalistista näkökulmaa, jonka tuntee eniten omannäköisekseen. Hei, mutta kylläpä tuo tavallinen ihminen onkin pieni!

Glögisesonki on pimeimmillään, joten yksi hehkuviini maistuu sitäkin paremmin. Listahinta lasilliselle kuumennettua alkoholia on 9,40 €. Baariminnan mukaan se on ihan kohtuullinen hintapyyntö. Asiakaskunnan sosioekonominen asema on lähinnä järkyttävä. Onneksi on happy hour ja glögin saa oikealla hetkellä femmalla. Ja toisenkin glögin.

Omppu koostuu pelkästä savusta. Entinen kulmakuppila on muuttunut hobittien kantapaikaksi. Frodo, Merri, Pippin ja Klonkku palaavat tänne aina jatkamaan sijaintiin nähden ylihinnoiteltujen Koff-tuotteiden edessä nuokkumista. Joululoma on alkanut eikä lukiolaisten tarvitse enää kehittää ilmaisutaitoaan ennen tammikuuta.

Baarin loppuyön elämykset on hyvä avata Grezeniltä tulleen perkeleellisen blogimeemin välityksellä:

pimeää. hämärää. muotoja.
epämääräistä. (http://leidi.vuodatus.net/)

Yhteiskunnalliset konfliktit sen sijaan on hävitetty täysin. (http://tapiolaakso.blogspot.com/)

Tuntui jotenkin siltä, että yhtäkkiä aikaa olikin enemmän. (http://hurina.blogspot.com/)

Pimeys, väsymys ja alakulo. (http://grezen.vuodatus.net)