Paavo Arhinmäki bommailee tägejä kirjansa nimiölehteen ja luova luokka ostaa riemusta kiljuen. Kirjan juhlasalissa on tunnelmaa. Tehiksen Otto on lyyrinen ja kukapa tuossa vieressä myhäilee koko tuottajaneronsa voimin, ellei Aleksi Bardy? Nyt he googlaavat nimensä ja lukevat tämän entryn. Terveisiä! Kivat bileet, hyvää punkkua. Otin myös omaa viinaa mukaan ja join sen pois.

Karhunpoika on 1938 perustettu ravintola, joka on erikoistunut kaljan anniskeluun. Rouheinen hakaniemeläisestetiikka puree. Tässä baarissa työväenluokkaa näyttelevät teatterkoululaiset käyvät. Miksei myös Aito Työläinen joskus sekaan eksyisi. Baarimikko näyttää ammattipainijalta, evp-upseerilta tai portsarilta. Paikka on Koffin läänitys, mikä johtuu sinänsä ymmärrettävästi baarin nimestä. Juomanlaskija kuitenkin lupaa hankkia myyntiin laatikollisen jotain hyvääksin siideriä. Malja sille!

Rytmissä jatkuu sama kreatiivinen porina kuin ennenkin. Nuorisopoliitikot tapaavat toimittajakavereitaan ja WLAN sykkii kaikkien ympärillä kuin lapsivesi äitimuorin kohdussa.Olvin kuivaa Fizziä mukin pohjalle ja sieltä tukanjuureen. Väärän puolueen söpö kansanedustaja saapuu pöydänpäähän ja tunnelma virkistyy. Mutta viimeinen bussi on armoton. Se ei odota. Perkele. Saisivat antaa kansalaisille ne eduskunnan taksisetelit.