Annankadun päässä, lähellä Kampin hirviömäistä hobittikeskittymää on Sky Express. Värivalot ja halpuus lyövät silmille ikkunassa, mutta oikeasti tämä kioskin ja umpikujan välimuodon näköinen putka on melko hyvä, usean asiakaspaikan pizzeria. Hinnat ovat sijaintiin nähden kohtuulliset ja pizzat rakennettu taiten. Hartwallin entinen perheyritys on varannut suolaisen ruoan janottamille ihmisille siideriä ja kaljaa. Viimeksi mainittua vallan hanassa.

Vilkkaan kadun varrella asiakas ei jää vaille viihdytystä. Sisään marssii kaksi varusmiestä uljaan laivastomme univormuissa. Heidän kaikuvat askeleensa kantavat baaritiskille, jonka luokse myös isänmaallisuuden ja alkoholin elävöittämä nainen naapuripöydästä ehättää. Spontaanin maanpuolustustahdon liekeissä hän vaatii saada tarjota pojille. "Otattehan te toisetkin oluet?" hän varmistaa ennen kuin ensimmäisiäkään on saatu. Tosin paha kohtalo pakottaa nuorukaiset nauttimaan huolellisesti maksetut ateriansa kahden kesken, sillä – voih! – rouvan aviomies saapuu äkäisin ilmein hakemaan omansa pois. "Oon minäkin Aku Ankan puvussa ollut", mies murahtaa taluttaessaan parempaa puoliskoaan takaisin avioliiton satamaan.

Corona-baari on sama kuin edelliselläkin kerralla. Alkuillan elävyydeltään se tosin vaatimattomampi kuin naapurikorttelin pizzeria. Sisältöteollisuuden ammattilaiset notkuvat nurkissa suunnittelemassa jogurttikampanjoita ja jazz-parran leukaansa viljellyt Frodo Reppuli säntäilee pöydän ja vessan välillä. Ruuhkavuosista ja muista kolmikymppisille naisille myydyistä kriiseistä kärsivää sisustuskonsulttia istuu hymyilemässä kireää tekohymyä toisilleen.

Onneksi tiskiltä voi ostaa alkoholia. Alkoholi on ystävä.